Вчителька-пенсіонерка «замінувала» школу на Луганщині

10 февраля 2021 г., 23:22:00   874   0

Вчителька-пенсіонерка «замінувала» школу на Луганщині

Інцидент з псевдомінуванням навчального закладу вчителькою, яка раніше там працювала, трапився у Привіллі Луганської області.

Про це повідомили у поліції Луганської області.

Наголошується, що правоохоронці міста отримали анонімний дзвінок з повідомленням про «мінування» школи №29 ще 5 лютого близько 23 години. Співробітники кінологічної служби, вибухотехніки та поліція відразу прибули на місце події. «Враховуючи, що у нічний час навчальний процес не проводиться, загрози життю та здоров’ю дітей не було.

При цьому, у приміщенні школи перебували охоронці та чергові працівники, яких було евакуйовано. Будівля школи була оточена на час здійснення поліцейськими огляду приміщень», – йдеться у повідомленні.

Після проведення всіх необхідних дій, вибухових предметів у приміщенні знайдено не було. З’ясувалося, що таким чином вирішила пожартувати колишня працівниця школи, що вже перебуває на пенсії.

Пояснити свої дій жінка-порушниця не змогла. «Даний факт внесений до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 259 КК України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності». Триває досудове слідство», – зауважили в поліції.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте