В Україні вже 10 блоків ТЕС вивели в аварійний ремонт

08 февраля 2021 г., 23:41:00   815   0

В Україні вже 10 блоків ТЕС вивели в аварійний ремонт

На ранок 8 лютого в аварійний ремонт були виведені 10 енергоблоків українських теплових електростанцій. Про це повідомив голова парламентського комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус, – передає УНН.

“Станом на ранок 8 лютого у аварійному ремонті знаходиться всього 10 енергоблоків: 8 блоків на ТЕС групи ДТЕК та по одному на Донбасенерго та Київтеплоенерго”, – повідомив Герус.

Зі слів Геруса, на початку цієї доби в аварійний ремонт були виведені ще два енергоблоки – блок №9 Бурштинської ТЕС (група компаній ДТЕК) та блок №4 Київської ТЕЦ-5.

Натомість із ремонту був повернутий блок №1 Вуглегірської ТЕС (Центренерго). При цьому, згідно з оприлюдненими ним даними, ще п’ять блоків зробили аварійну заявку, через неможливість роботи з причини відсутності палива.

“Система збалансовуються за допомогою газових блоків Центренерго, додаткового виробітку Укргідроенерго та імпорту”, – додав нардеп.

Станом на 10:30, з його слів, імпорт становить: з Республіки Білорусь 560 МВт із РФ 0 МВт із Словаччини 276 МВт із Угорщини 30 МВт “Система збалансована, усім споживачам є стабільна та безперебійна подача електроенергії”, – відзначив Герус.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте