ВООЗ не виключає витік коронавірусу з лабораторії в Ухані

03 февраля 2021 г., 18:21:00   1626   0

ВООЗ не виключає витік коронавірусу з лабораторії в Ухані

Команда Всесвітньої організації охорони здоров (ВООЗ), яка проводить розслідування походження коронавірусу, не виключає можливості, що вірус міг з’явитися з лабораторії в Ухані. Вони будуть розслідувати всі можливі варіанти.

Як повідомляється, у найближчих планах команда ВООЗ планує візит в Уханьский Інститут вірусології. Там працювали з коронавірусами, але китайські вчені спростовують будь-які теорії про те, що вірус вирвався звідти в результаті витоку.

Проте один з експертів ВООЗ Пітер Дашак поки не відкидає таку можливість. “Ми інформовані про гіпотези про можливу причетність лабораторії, і ми безумовно збираємося поставити питання про всі ключові аспекти роботи Уханського Інституту вірусології”, – зазначив він. Дашак також додав, що делегація буде розслідувати всі можливі варіанти.

“Якщо є дані, які ведуть до якихось гіпотез, ми будемо слідувати за даними, ми будемо слідувати за доказами. Якщо вони ведуть на ринок морепродуктів і до ланцюжку охолодження, ми підемо туди… Перед нами всі варіанти, ми зберігаємо неупередженість”, – сказав він.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте