На Черкащині 5-класник не хотів вчитися і “замінував” свою школу

02 февраля 2021 г., 20:10:00   716   0

На Черкащині 5-класник не хотів вчитися і “замінував” свою школу

У Черкаській області 11-річний хлопчик повідомив про начебто закладену вибухівку у приміщенні власної школи у селі Яснозір’я.

Про це повідомляє Магнолія-ТВ.

Як з’ясувалося, 5-класник “надихнувся” такими же псевдомінерами, які замінували цього дня школи у Черкасах, через що у закладах скасували навчання. 

Спеціальні служби вже почали перевірку всіх шкіл в місті, коли на лінію “102” надійшло повідомлення про можливий вибух у школі в селі Яснозір’я. На місце події прибули правоохоронці, вибухотехніки та кінологи. В результаті огляду будівлі та прилеглої території вибухівки не знайшли.

Правоохоронці знайшли порушника. Учень 5-го класу розповів, що прочитав у соціальних мережах про “замінування” в Черкасах і теж вирішив не йти до школи, та здійснив завідомо неправдивий виклик.

Під час огляду у нього вилучили телефон, з якого надійшло повідомлення про мінування.

Наразі відкрито кримінальне провадження. Оскільки хлопчик неповнолітній, за хибний виклик доведеться відповідати батькам. Крім цього їм ще й загрожує штраф за батьківський недогляд.

За неправдиві повідомлення про замінування передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 6-ти років. За подібні вчинки дітей до відповідальності буде притягнуто їх батьків.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте