Фукс купив у ФГВФО борги "Росави" і "Яблуневого дару"

21 января 2021 г., 22:17:00   1560   0

Фукс купив у ФГВФО борги "Росави

Бізнесмен Павло Фукс в в інтерв`ю для “Радіо НВ” таким чином відповів на питання, чи згоден він з оцінкою його статків українським Forbes у $155 млн:

«Все залежить від капіталізації нашої країни: чим більше коштує країна, тим дорожче коштують активи всіх бізнесменів. Тому, ну, плюс-мінус, так, може колись більше, колись менше».

При цьому Фукс відмовився назвати компанії, акціонером яких він є.

«Я об`єдную, я зараз об`єдную активи, — сказав Фукс. — Я збираю, я зараз роблю одну компанію». Він пообіцяв у майбутньому розкрити її назву.

Також Фукс заявив про те, що джерелом його доходів є нафтогазовий бізнес і дистрес-активи (проблемні активи, що продаються зі значним дисконтом, — ред.). «Я купую дуже багато дистрес-активів», — сказав бізнесмен.

Він підтвердив, що є бізнес-партнером Ігоря Коломойського і Віталія Хомутинника в компанії Укрнафтобуріння, проте відмовився назвати розмір своєї частки, пославшись на комерційну таємницю.

Говорячи про дистрес-активи, Фукс заперечив, що коли-небудь купував активи Віктора Януковича або його соратників.

«Ніколи не купував активи, пов’язані з Януковичем, пов’язані з його якимись соратниками, з його урядом… Ніколи в житті, в жодної людини я нічого не купував», — сказав він.

На прохання журналіста уточнити, про які ж активи тоді йде мова, Фукс підтвердив, що перепродав борг Київського метрополітену, а також розповів про те, що купує активи у Фонду гарантування вкладів.

«Різні активи, боргів купа різних, я не знаю… "Росава", "Яблуневий дар", багато. Трохи дрібних, але я не можу, не пам’ятаю їх там всі, не знаю. Є пули, які продає Фонд, я беру участь у різних як інвестор», — сказав він.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте