Литва хоче заборонити Кіркорову в’їзд в країну через його подорожі до Криму

18 января 2021 г., 21:49:00   778   0

Литва хоче заборонити Кіркорову в’їзд в країну через його подорожі до Криму

Міністерство закордонних справ Литви хоче заборонити співаку Філіпу Кіркорову в’їзд до країни через його поїздки в Крим.

Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу МЗС Литви.

“Сьогодні, 18 січня, Міністерство закордонних справ подало подання до Департаменту міграції при Міністерстві внутрішніх справ Литовської Республіки з проханням включити Філіпа Кіркорова, громадянина Росії та Болгарії, до національного списку іноземців, яким заборонено в’їзд до Литовської Республіки. У заяві, підписаній міністром Г. Ландсбергісом, вказано, що відомий виконавець навмисно заперечував територіальну цілісність та суверенітет України під час своїх неодноразових візитів до незаконно анексованого Кримського півострова і тим самим опосередковано виправдовував агресивні дії Російської Федерації”, – йдеться у повідомленні. 

Міністр Ландсбергіс зазначив, що вони будуть систематично оцінювати всіх суб’єктів, яких Росія прагне використати, поширюючи свою зовнішню політику та намагаючись впливати на литовський народ.

“Громадян Білорусі, які брали участь у придушенні мирних протестів, також не можна забувати і треба серйозно оцінити”, – сказав Ландсбергіс.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте