У Twitter з’явився офіційний акаунт Байдена як президента

16 января 2021 г., 20:05:00   752   0

У Twitter з’явився офіційний акаунт Байдена як президента

Обраний президент США Джо Байден 15 січня створив у соцмережі Тwitter обліковий запис @PresElectBiden. Акаунт уже набрав понад 836 тисяч підписників.

Відповідно до єдиного наразі повідомлення 20 січня о 12:01 за часом Вашингтона обліковий запис перетвориться на офіційний акаунт президента США @POTUS (абревіатура від англомовного скорочення President of the United States).

Після інавгурації Байдена акаунт Трампа буде заморожений і зберігатиметься як @POTUS45. Обліковий запис президента Байден отримав без підписників, хоча його попередник Дональд Трамп отримав цей акаунт від Барака Обами з 13 млн підписників. Барак Обама був першим американським лідером, у якого був офіційний обліковий запис у твіттері.

Наприкінці другого президентського терміну твіттер Обами був перейменований на @POTUS44 і заморожений. Трампу також належить обліковий запис у Twitter @realDonaldTrump. Після штурму Капітолію радикальними прихильниками Трампа 6 січня адміністрація Twitter заблокувала акаунт президента. У корпорації вважають, що записи могли роздмухувати конфлікт.

Національний архів США вже оголосив, що збереже весь контент із акаунтів Трампа, включно з видаленими повідомленнями з @realDonaldTrump і @POTUS.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте