На Рівненщині трирічна дитина отруїлася засобом для чищення труб

15 января 2021 г., 22:34:00   1505   0

На Рівненщині трирічна дитина отруїлася засобом для чищення труб

У селі Лісопіль на Костопільщині трирічна дитина отруїлася хімічним засобом для очищення труб “Кріт”.

Про це повідомили на сторінці Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги. О 14:17 бригада Костопільської підстанції екстреної медичної допомоги виїхала на виклик.

На місці події з‘ясувалося, що 3-річна дитина випила хімічний засіб для чистки труб «Кріт». Рідні викликали екстрену медичну допомогу та розпочали промивання шлунку малечі. «Дитина була у свідомості. Батьки давали їй пити багато води та молока.

Це спровокувало блювоту. Ми провели огляд пацієнтки, поміряли температуру, артеріальний тист. Ввели внутрішньовенно дексаметазон і внутрішньом’язево анальгін», – розповіла лікарка Костопільської підстанції екстреної медичної допомоги Лариса Семусьова.

Завдяки злагодженій на професійній роботі бригади Костопільської підстанції швидкої, 3-річній дитині були проведені усі необхідні заходи, щоб дитина краще почувалася.

Потерпілу транспортували до Рівненської обласної дитячої лікарні. В дорозі медики швидкої повідомили про приїзд пацієнтки та забезпечили їй огляд профільними спеціалістами.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте