Москаль просить США ввести санкції проти Дубінського та Малюськи за злісне ухиляння від виконання доручення суду

12 января 2021 г., 23:20:00   1541   0

Москаль просить США ввести санкції проти Дубінського та Малюськи за злісне ухиляння від виконання доручення суду

Геннадій Москаль, який має доручення від громадянина США Алекса Ровта про надання правової допомоги, звернувся до Міністерства юстиції США з проханням ввести відповідні санкції щодо панів О. Дубінського і Д. Малюськи за невиконання міжнародних зобов’язань і доручення суду м. Нью-Йорк.

Про це повідомляє сайт політика.

Також він просить суд м. Нью-Йорк обрати запобіжні заходи щодо цих осіб у вигляді затримання та тримання під вартою – за неповагу до суду, умисне злісне ухиляння від вручення повістки. 

Нагадаємо, суд міста Нью-Йорк, США, ще в березні 2020 року звернувся до Міністерства юстиції України з проханням вручити судову повістку народному депутату Олександру Дубінському, який має статус відповідача у цьому суді. Згідно Гаазької конвенції, яка ратифікована Україною і обов’язкова до виконання, термін вручення таких повісток складає 45 днів. Однак до сьогоднішнього дня Міністерство юстиції України не спромоглося виконати доручення суду м. Нью-Йорк, хоча пан Дубінський постійно проживає в Києві, є публічною особою, як народний депутат працює у Верховній раді і її комітетах.

“Це пояснюється просто – міністр юстиції Дениса Малюська та Олександр Дубінський є членами однієї політичної партії “Слуга народу”, і їх партійні інтереси виявилися вищими за міжнародні зобов’язання України”, – заявив Геннадій Москаль.

Нещодавно Міністерство фінансів США ввело санкції стосовно Олександра Дубінського за втручання у виборчий процес в США. Але це не є предметом справи, що розглядається в суді м. Нью-Йорк – там розглядається справа про позов громадянина США Алекса Ровта проти Олександра Дубінського.

Також Геннадій Москаль звернувся до Кабінету міністрів України з проханням звільнити Д. Малюську з посади міністра юстиції. “Розрекламовані паном міністром паяльник та праска можуть йому знадобитися після 20 січня цього року”, – прокоментував свої звернення Геннадій Москаль.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте