Київське «Динамо» випустить свою криптовалюту

11 января 2021 г., 15:32:00   979   0

Київське «Динамо» випустить свою криптовалюту

Футбольний клуб «Динамо» (Київ) планує збільшити прибуток за рахунок випуску криптовалюти для фанів, за яку можна буде придбати низку товарів і послуг клубу.

Для цього столичний клуб залучив блокчейн-компанію Moonwalk, яка допоможе «Динамо» створити спортивну цифрову екосистему для кращої взаємодії з фан-спільнотою, повідомляє Business wire.

Така система дозволить підвищити прибутки клубу в умовах зачинених футбольних стадіонів у період пандемії. Окрім безпосередньо «Динамо» до системи доєднаються також партнери та спонсори клубу. ЇЇ запуск планується на початку 2021 року.

«Допомога Moonwalk у впровадженні цифрової валюти для наших шанувальників гарантує, що ми можемо легко залучити більше вболівальників. Ми дуже раді можливості запропонувати нашим фанам надзвичайні переваги, які створюють більшу залученість, а також покращують монетизацію протягом року», - заначив власник київського «Динамо» Ігор Суркіс.

Цифрові токени можна буде застосовувати при розрахунках на стадіоні та цифровому торговельному майданчику, а також дозволить фанам заробляти їх від взаємодії з командою. Наприклад, їх можна буде отримати завдяки активності в соцмережах.

Також буде створена інтеграція з системою мобільних платежів для розрахунків як онлайн, так і офлайн. Для кращого залучення вболівальників, клуб надасть доступ до низки заходів клубу та брендованих товарів, розрахунок за які можливий лише цифровими токенами.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте