ООС: бойовики сім разів відкривали вогонь

03 января 2021 г., 18:31:00   877   0

ООС: бойовики сім разів відкривали вогонь

Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі бойовики сім разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

“Протягом поточної доби, 3 січня, у районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню”, – повідомили у пресцентрі. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів неподалік населених пунктів Лебединське, Красногорівка та Мар’їнка.

З великокаліберних кулеметів російсько-окупаційні війська вели вогонь в бік українських позицій поблизу Лебединського, Пісків та Мар’їнки. А біля Водяного, що на Приазов’ї – з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” неподалік Південного збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а поблизу Світлодарська – з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Як наголосили у пресцентрі, серед українських воїнів бойових втрат та поранень немає. Крім того, у районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.

Сьогодні сапери ДСНС розмінували майже 2 гектари території та передали на знищення 3 вибухонебезпечних предмети. “Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами”, – зазначили в штабі ООС.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте