Утікача-грабіжника столичних відділень "Укрпошти" взяли під арешт та віддали під суд

05 декабря 2020 г., 16:23:00   1019   0

Утікача-грабіжника столичних відділень "Укрпошти

Правоохоронцям вдалося затримали та домогтися взяття під варту раніше оголошеного в розшук 28-річного киянина Олега Голеусова, якому закидають причетність до скоєння резонансних розбійних нападів (ч.3 ст.187 КК України) на столичні відділення "Укрпошти".

Про це Dетектив-Info повідомила прес-секретар Київської міської прокуратури Надія Максимець.

За її словами, кримінальне провадження щодо звитяг достойника наразі скеровано до Деснянського районного суду. Згідно відомостям порталу "Судова влада", обвинувальний акт стосовно Голеусова надійшов до палацу правосуддя 1 грудня 2020 року, підготовче засідання по справі призначено на 7 грудня.

Як раніше повідомлялося на сторінках Dетектив-Info, Олегу Голеусову інкримінується розбійний напад на відділення "Укрпошти" №02138 по вулиці Костянтина Данькевича на Троєщині 9 липня поточного року. Окрім цього, чоловіка перевіряли на причетність до аналогічного злочину щодо "листонош", що було скоєно на проспекті Генерала Ватутіна в Дніпровському районі столиці у листопаді 2019 року.

При цьому, кайданки на руках зловмисника клацнули ще в липні 2020 року, коли разом з іншими ймовірними "колегами по цеху" Голеусова було затримано. Олег Ігорович тоді надавав зізнавальні покази, а під час обрання йому запобіжного заходу наполягав на обранні йому "запобіжника", не пов’язаного з ізоляцією від суспільства. Надалі слідчий суддя Деснянського райсуду Світлана Колегаєва пристала на його бік, відправивши достойника під цілодобовий домашній арешт, звідки він надалі втік та був оголошений в розшук.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте