У "Феофанії повідомили, скільки коштувало лікування Зеленського та Єрмака

02 декабря 2020 г., 23:00:00   747   0

У "Феофанії повідомили, скільки коштувало лікування Зеленського та Єрмака


Клінічна лікарня "Феофанія" назвала орієнтовну суму, яку було витрачено на лікування від COVID-19 президента України Володимира Зеленського та голови його офісу Андрія Єрмака.


"Вартість лікування кожного громадянина України з коронавірусною хворобою COVID-19, в тому числі й президента України чи голови Офісу президента України, незалежно від статусу, становить у середньому 7800 гривень і може змінюватися відповідно до тяжкості перебігу та стадії захворювання", – ідеться у відповіді на запит Радіо Свобода, інформує UAINFO.org.


Водночас у «Феофанії» вказали, що "окремо підрахунок вартості лікування президента України Володимира Зеленського та голови Офісу президента Андрія Єрмака не проводився".


Читайте також: Скільки українців може померти від коронавірусу до Нового року: названо страшну цифру


У лікарні також вказали, що "для облаштування робочої зони президентові України клінічна лікарня "Феофанія" жодних коштів не затратила". "Приміщення для лікування та роботи президента України… передбачені проєктом будівлі", – інформує лікарня "Феофанія".


Читайте також: "Это самое страшное, что может быть". Реальна ли угроза "сортировки" больных короновирусом в Украине, – мнение медиков


Президент України Володимир Зеленський та голова його офісу Андрій Єрмак захворіли на коронавірусну інфекцію на початку листопада, повідомлення про їхні позитивні тести були оприлюднені 9 листопада. Після лікування у "Феофанії" вони отримали на початку минулого тижня негативні тести на COVID-19. Зеленський записав із лікарні кілька відеозвернень, які поширювалися через його сторінки в соціальних мережах.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube


 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте