На Сумщині застрягла вантажівка з контрабандною ікрою з Росії

14 ноября 2020 г., 13:11:00   1484   0

На Сумщині застрягла вантажівка з контрабандною ікрою з Росії

Під час спроби затримати авто застрягло на бездоріжжі, а його водій пішки втік у Росію, кинувши вантаж на мільйон.

У Сумській області прикордонники затримали вантажівку з червоною ікрою, яка незаконно перетнула кордон з Росії. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Відзначається, що автомобіль УАЗ з вантажем ікри горбуші затримали неподалік від села Порозок Великописарівського району Сумської області.

"Спільний наряд виявив автомобіль без номерних знаків, який незаконно перетнув кордон із Росії. Під час спроби затримання транспортний засіб почав небезпечно маневрувати, внаслідок чого застряг на бездоріжжі. Водій вискочив з кабіни і побіг назад на територію Росії", - йдеться в повідомленні.

У кузові автомобіля правоохоронці виявили 11 контейнерів з червоною ікрою. Згідно з етикетками на коробках - це ікра горбуші з Камчатки. Загальна вага товару склала 275 кг.

"Наразі автомобіль разом з вантажем делікатесу, вартість якого може сягати близько 1 млн грн,  доставлений до прикордонного підрозділу. Товар встановленим порядком буде передано працівникам фіскальної служби", - говориться в повідомленні.

Тривають заходи із встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте