Поліція вручила підозру члену Васильківської ДВК та організатором масових фальсифікацій місцевих виборів на користь кандидата Баласинович

27 октября 2020 г., 21:50:00   1365   0

Поліція вручила підозру члену Васильківської ДВК та організатором масових фальсифікацій місцевих виборів на користь кандидата Баласинович

Поліція Київської області провела спецоперацію і виявила схему масової фальсифікації виборів у Василькові.

Про це, як стало відомо KV, на своїй фейсбук-сторінці повідомив кандидат на посаду голови Васильківської ОТГ від партії “Слуга Народу” Андрій Шевченко. Правоохоронці вже вручили підозру у співучасті в злочині члену дільничної виборчої комісії, яка була у змові зі “схемниками”.

Напередодні організаторів фальсифікацій у Василькові затримали і відправили в СІЗО. Порушники організовано підвозили людей до виборчих дільниць. Виборці повинні були голосувати, не маючи місцевої прописки.

Нагадаємо, раніше поліція Василькова внесла в ЄРДР понад 10 кримінальних справ за фактами фальсифікацій виборів у Васильківській ОТГ. Майже всі прушення на користь кандидата на Васильківського міського голову Наталію Балансинович.  

Зокрема, під час моніторингу в соціальних мережах, правоохоронцями було перевірено  інформацію про те, що невідомі намагаються підкупити виборців у місті Васильків. Вони пересувалися на автомобілі Skoda та роздавали гроші за підтримку кандидата на Васильківського міського голову Наталію Баласинович. 

А в день голосування 25 жовтня у Василькові  Нацполіція в Київській області затримала 2 авобуси “гастролерів” з Луганщини, яких привезли для участі в так званих “каруселях” за кандидатку Наталію Баласинович. Спостерігачі також зафіксували, що “карусельщикам” платили по 1000 гривень, а в одному з їхніх автомобілів правоохоронцями були виявлені наркотики. 

Також масові порушення зафіксували на кількох виборчих дільницях Ірпеня Київської області. Зокрема, на дільницях, які розташовані в школі №17. Там намагалися зірвати підрахунок голосів і сфальсифікувати результати голосування. На більшості бюлетенів стояла позначка навпроти однієї з політсил, частина бланків була порожня або взагалі зіпсована. 

Спостерігачі зафіксували масові порушення на користь кандидата в депутати, екс-мера Ірпеня, а нині керівника “Нові обличчя” Володимира Карплюка та кандидата на посаду міського голови Ірпеня – Олександра Маркушина. 

Примітно, що на виборчій дільниці №321434 в місті Ірпінь почалися фальсифікації після того, як звідти поїхали представники ЗМІ. За їх даними, в комісії всю ніч навмисно саботували підрахунок голосів і відкладали його до 9-00 ранку, поки приміщення не залишили журналісти. Надвечір 26 жовтня на дільницю прийшли сторонні люди, які також намагалися зірвати підрахунок голосів.

Фото: Facebook

КиевVласть

Олексій Вєтров

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте