Влада фальсифікує вибори на користь свого кандидата у 208 окрузі, – Турчинов

26 октября 2020 г., 23:35:00   749   0

Влада фальсифікує вибори на користь свого кандидата у 208 окрузі, – Турчинов

Колишній голова Верховної Ради, секретар РНБО та очільник штабу партії “Європейська солідарність” Олександр Турчинов закликав українців не мовчати через масові фальсифікації на виборах у №208 окрузі на Чернігівщині. 

Про це Турчинов написав на своїй сторінці у Facebook.

“Використання адмінресурсу, фальсифікації результатів та підкуп виборців знову повертаються в українські виборчі перегони. Агітація за “Слуг народу” в день виборів у вигляді “преЗедентського опитування”, побудовані “сітки” з підкупу, брудні пропагандистські технології та замовні кримінальні справи не допомогли партії влади.

“Слуги народу” ганебно програли місцеві вибори. Але вони не зупиняються і намагаються такими самими методами забезпечити перемогу кандидата від СН на 208-му окрузі, де відбуваються довибори до Верховної Ради України.

Так, за соціологічними опитуваннями, там переконливу перемогу отримує лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко.В той же час, влада намагається протягнути свого кандидата. Всі багаточисельні заяви про підкуп виборців та порушення виборчого законодавства на 208-му окрузі залишаються без розгляду. Олег Ляшко не є представником і навіть союзником ЄС.

Але мовчати не можна! Подібне свавілля на виборах принижує країну і повертає нас у домайданівські часи, які, вочевидь, близькі по духу чинному керівництву країни”, – йдеться у дописі очільника штабу “ЄС”. 

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте