Місцеві вибори: У Житомирі бюлетені пакували у вирвані з зошитів листки паперу – не вистачило конвертів

26 октября 2020 г., 20:18:00   1492   0

Місцеві вибори: У Житомирі бюлетені пакували у вирвані з зошитів листки паперу – не вистачило конвертів

На виборчих дільницях Житомира не вистачило конвертів – бюлетені пакували в листки паперу формату А4 і вирвані з учнівських зошитів. У ТВК кажуть, що забезпечували дільниці за необхідності і в межах кошторису.

Протоколи в Житомирську міську територіальну виборчу комісію (ТВК) почали привозити 26 жовтня ц.р. о другій годині ночі, пише “Суспільне”.

Станом на 11:00 ранку представники виборчих дільниць все ще продовжували привозити протоколи виборчих бюлетенів до ТВК, яка працює в приміщенні Житомирської міської ради. За словами голови виборчої комісії №181418 Марини Цібене, їм не вистачило конвертів для пакування протоколів. “Нам не вистачило конвертів, і тому бюлетені довелося пакувати в листки паперу формату А4 і з учнівських зошитів.

Місцеві вибори: У Житомирі бюлетені пакували у вирвані з зошитів листки паперу - не вистачило конвертів 01

Тому що дуже багато кандидатів, все це окремо упаковується. Хотілося б мати якісь методичні матеріали. І бажано було б отримати їх трохи раніше, щоб люди могли ознайомитися з інформацією та підготувати своїх членів ДВК. Тоді, я думаю, і здача пройшла б краще, і люди не втомлювалися б так, тому що тут все вийшло так, що ми багато чого не знали”, – зазначила вона.

Заступник голови Житомирської ТВК Костянтин Байдик розповів кореспондентам, що виборчі дільниці всім необхідним забезпечували за потребою: “Ми забезпечили всі дільничні виборчі комісії матеріалами в тій кількості, яку ми вважали достатньою, враховуючи те, що саме ми могли придбати згідно з кошторисом”.

Костянтин Байдик каже, що останній день здачі протоколів за підсумками голосування – 3 листопада. Результати голосування, згідно із законодавством, остаточно мають бути встановлені 6 листопада. Додамо, що явка виборців на місцевих виборах 2020 року в Житомирі становила 28,8%.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте