Зеленський хоче, щоб за порушення карантину карали жорсткіше

22 октября 2020 г., 23:13:00   1640   0

Зеленський хоче, щоб за порушення карантину карали жорсткіше

Президент Володимир Зеленський вважає доцільним посилення відповідальності за недотримання карантинних заходів.

Про це він заявив в інтерв’ю «Осінь-2020: перемоги та виклики» чотирьом українським телеканалам, повідомляє кореспондент Укрінформ.

“Наші люди, я вважаю, дуже розслабилися. Я розумію, що вони втомилися від COVID, це зрозуміло, але не носити маску неправильно. Зміни до законодавства з приводу штрафів, я вважаю, повинні бути. Я вважаю, що кожна виважена людина повинна знати, що якщо вона не носить маску, одразу можна штрафувати, а не адмінпротокол, який виписує поліцейський, а потім у суді воно все розбивається”, – сказав Зеленський. 

Водночас глава держави підкреслив, що рішення має ухвалювати Верховна Рада, але додав, що “ніхто перед виборами нічого не хоче робити”.

Президент наголосив, що небезпечніше за неносіння масок є збирання 20-30 тисяч людей одночасно на концертах у Дніпрі, Одесі, Харкові. За його словами, саме в цих областях “пішла хвиля” захворюваності.

“Там заведені кримінальні справи, після чого ці кримінальні справи беруть голови тих чи інших міст України собі в риторику, я маю на увазі, що виходять і кажуть: “Через те, що вибори, мене хочуть скинути”, а не через те, що через нього загинула велика кількість людей”, – додав Зеленський.

Як повідомлялося, в Україні станом на 22 жовтня лабораторно підтверджено 322 879 випадків COVID-19, з них за добу – 7 053.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте