"Злодія в законі" Мамуку Оніані відпустили на волю

22 октября 2020 г., 22:31:00   1055   0

"Злодія в законі

П’ятий апеляційний адміністративний суд скасував ухвалу Центрального районного суду Миколаєва про поміщення до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства (ПТПІ) в селі Мартинівське 43-річного уродженця Грузії Мамуки Оніані, який відомий в статусі так званого "злодія в законі" на прізвисько "Мамука" та є племінником одного з провідників "сухумського клану" Таріела Оніані ("Таро").

Як повідомили Dетектив-Info в прес-службі установи, відповідне рішення 20 жовтня 2020 року ухвалила колегія в складі головуючої Ольги Лук’янчук та суддів-учасників колегії - Андрія Бітова і Інни Ступакової.

Згідно із ним, служителі Феміди задовольнили апеляційну скаргу "Мамуки" та постановили відмовити у задоволенні позову представників УДМСУ в Миколаївській області в частині затримання "короля злочинного світу" з метою його ідентифікації з забезпеченням можливого примусового видворення з поміщенням до пункту для нелегалів.



Раніше Dетектив-Info повідомляв, що після затримання під Києвом на початку вересня 2020 року племінника "Таро" зі скандалом та тільки з третьої спроби вдалося домогтися доправлення достойника до ПТПІ на два місяці.

Оніані оскаржив це рішення в апеляційній інстанції, де було встановлено неповне з’ясування обставин його справи. Зокрема, під час провадження виявилося, що міграційники наполягали на запроторенні "Мамуки" в центр для нелегалів задля його ідентифікації та подальшого примусового видворення за умови відсутності рішення щодо останнього, а також наявності щонайменше трьох документів (хоча й визнаних нечинними), які дозволяють встановити його особу.

При цьому судді звернули увагу на відсутність підстав у "злодія в законі" перебувати на території України, але зауважили - покинути нашу державу він може добровільно.

Зазначимо, що сам Оніані невдовзі після його затримання восени поточного року висловлював відповідні наміри за однієї умови: після отримання від вітчизняних можновладців посвідки особи без громадянства.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте