45 хвилин і жодного слова про агресора Росію. Про що говорив Зеленський у сьогоднішньому інтерв`ю телеканалам

22 октября 2020 г., 20:55:00   1125   0


Президент Володимир Зеленський дав інтерв'ю телеканалам "Україна", "1+1", ICTV та "Інтер". Розмову транслювали у четвер ввечері.


Інтерв'ю тривало 45 хв. Зеленський спілкувався із телеведучими. За весь час розмови жодного разу не сказав слова про країну-агресора Росію.


Gazeta.ua пропонує найцікавіші цитати, повідомляє UAINFO.org.


Про опитування в день місцевих виборів


"Мене дуже цікавить думка людей. Народовладдя - це те, що я обіцяв у своїй передвиборній програмі. Це ж просто опитування, тут немає ніякого юридичного фундаменту. Я зрозумію відповідь народу і говоритиму з депутатами та пропонуватиму такі позиції"


Читайте також: 10 маніпуляцій у Посланні Президента – КВУ


Про оборону


"Я займаюся тим, щоб відродити повністю державу Україна – самостійну, обороноздатну. Тому невипадково у нас з'являються військово-морські бази, невипадково я підписую стратегічні договори, яких не було й близько в України. Я підписую з Великою Британією, з Туреччиною, я хочу ще з кількома країнами це зробити. Наш флот має бути дуже потужним. Це частина цієї стратегії"


Про вільну економічну зону на Донбасі


"У мене є відчуття, що прийдуть туди великі гроші, які зможуть зробити все, щоб Донбас зростав. І це буде великий вплив на людей, які живуть на тимчасово окупованих територіях. Вони будуть бачити, що жити у вільній Україні краще"


Про посадки


"НАБУ дає матеріал у Генпрокуратуру, ті виписують підозру, підозру вручають людині, людина іде до суду. Суд саджає. Не Зеленський"


Про генерального прокурора


"Якщо генеральний прокурор не показуватиме результатів, я можу вплинути й запропонувати іншу кандидатуру. До Нового року ми домовилися показати серйозні результати"


Про локдаун у період пандемії коронавірусу


"З приводу локдауну, хочу всіх заспокоїти. Будь-який локдаун повністю зупинить економіку нашої країни. Це страшно, небезпечно. На сьогодні це недоцільно"


Про звільнення в уряді


"Голови можуть полетіти. Найслабкіші будуть іти"


Про затримку траншу МВФ


"Є вимоги Міжнародного валютного фонду. Я вважаю, що ми всі виконали. Але і всередині країни, і зовні є люди, які працюють проти держави. Вони лобіюють свої інтереси, свою зацікавленість, щоб стабільності в Україні не було. Не хочу перед виборами називати їхні прізвища. Я розумію, які кошти вони вкрали у держави і зараз їх витрачають на лобізм на Заході"


Читайте також: "Де ти був, коли ми стояли на майданах? Грав на роялі?" – Сюмар жорстко розкритикувала послання Зеленського. ВІДЕО


Про мерів, які ігнорували карантинні обмеження


"Всюди заведені кримінальні справи. Після чого голови тих чи інших міст беруть їх собі у риторику. Виходять і кажуть: "Через те, що вибори – мене хочуть скинути". А не через нього загинула велика кількість людей. Саме через нього"


Про українську вакцину від коронавірусу


"Ми хочемо українську вакцину. 6 місяців люди працювали. Я не можу сьогодні говорити про терміни"


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте