Старожил Пенсійного фонду. Що відомо про новопризначеного голову Національної соціальної сервісної служби

22 октября 2020 г., 17:45:00   1634   0

Старожил Пенсійного фонду. Що відомо про новопризначеного голову Національної соціальної сервісної служби

Вчора, 21 жовтня, Кабінет міністрів на засіданні ухвалив низку кадрових рішень, зокрема Головою новоствореної Національної соціальної сервісної служби України було призначено колишнього заступника голови Пенсійного фонду України Владислава Машкіна.

Машкін майже двадцять років працював у ПФУ. У декларації кандидата на посаду, поданій 2 жовтня, зокрема зазначено квартиру і земельну ділянку, які Машкін придбав вже на посаді заступника голови ПФУ.

Отже, новопризначений чиновник з 2008 року має 40% квартири на 88,2 кв.м. у Боярці Києво-Святошинського району, а також одноосібно володіє квартирою у столиці на 75,5 кв.м. та земельною ділянкою на 1111 кв.м. у Рожнах Броварського району Київської області (два останні об’єкти придбано у 2016 році, – ред.). Дружина чиновника Ірина Павленко має третину ще однієї квартири у Києві на 61,75 “квадратів”. 

Дружині чиновника також належить авто Mazda 6 2017 року випуску за понад 800 тисяч гривень.

За минулий рік Машкін заробив у ПФУ 1 187 896 грн. та отримав 6 168 грн. процентів від банку. Дружина чиновника отримала одноразову допомогу при народженні першої дитини у розмірі 3 440 грн. та 18 672 грн. страхових виплат.

На банківських рахунках Машкін тримає 144 395 грн.

Владислав Машкін

Довідка:

Владислав Машкін – Голова Національної соціальної сервісної служби України.

Закінчив Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого у 2001 році, за освітою – юрист.

З 2001 року працює у Пенсійному фонді України. Спочатку – головним спеціалістом, заступником начальника юридичного управління, заступником директора.

З 2007 року – директор Департаменту пенсійного забезпечення.

11.03.2015 року Машкіна було призначено заступником Голови правління Пенсійного фонду України (за прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, – ред.).

01.07.2020 року розпорядженням Кабміну за підписом прем’єр-міністра Дениса Шмигаля Машкіна звільнено з даної посади за власним бажанням.

Державний службовець 3-го ранґу (09.2009). Почесна грамота КМ України. Заслужений працівник соціальної сфери України (11.2011).

Довідка:

26 серпня 2020 року Кабінет міністрів прийняв рішення, яким створено Національну соціальну сервісну службу як центральний орган виконавчої влади із територіальними органами. Служба підпорядкована Міністерству соціальної політики.

На Національну соціальну сервісну службу покладено три головні функції держави. Перша — це реалізація соціальної політики, соціального захисту населення і захисту прав дітей, друге — це реалізація політики здійснення державного контролю під час надання соціальної підтримки та захисту прав дітей, і третє — це методичне забезпечення координації дій органів влади і органів місцевого самоврядування в частині соціальних послуг, соціальної роботи і забезпечення прав дитини.

Апарат згаданої служби було передбачено у кількості 120 осіб. Також було передбачено утворення 25 територіальних органів національної соціальної сервісної служби в усіх областях та місті Києві.

9 вересня Кабмін видав розпорядження “Про необхідність призначення на вакантну посаду Голови Національної соціальної сервісної служби України”. 10 вересня на сайті було оголошено про вакансію на посаду голови служби. 21 жовтня першим і поки єдиним головою служби призначено Владислава Машкіна.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте