Кияни звернулись до Авакова, щодо підкупу виборців кандидатом від «УДАРу» Михайлом Терентьєвим

20 октября 2020 г., 20:24:35   871   0

Кияни звернулись до Авакова, щодо підкупу виборців кандидатом від «УДАРу» Михайлом Терентьєвим

Від правоохоронців вимагають реакції на “сітку Кличка”, яку УДАРівці розгорнули в Києві


20 жовтня 2020 року на youtube-каналі з’явилося відео під назвою «Як «УДАР» скуповує голоси по 300 гривень». Мова йде про депутата Михайла Терентьєва, який балотується до Київради від партії «УДАР» у Печерському районі. Терентьєв - двічі депутат Київради від партії Кличка, людина «смотрящего» Києва Дениса Комарницького, голова столичного КП «Інженерний центр», який займався будівництвом славнозвісного моста Кличка.



На цьому відео йдеться про те, як організована схема підкупу виборців в місті Києві на виборах, які відбудуться 25 жовтня. Згідно з відео, схема підкупу організована Михайлом Терентьєвим та його правою рукою Ігорем Федоренко. Останній начебто навіть має списки виборців, які згодні продати свої голоси за 250-300 гривень і деякі з них вже проавансовані.


Мешканець Києва Владислав Іванишин звернувся до правоохоронних органів та особисто міністра внутрішніх справ Арсена Аракова із заявою зупинити підкуп виборців у Києві та розпочати кримінальне провадження за статтею 160 Кримінального кодексу.


«Депутати до Київради від “УДАРу” не в перший раз розгортають “сітки Кличка” до виборів. Я не вірю, що Кличко не знає про ці схеми. Навпаки - я практично впевнений, що ця сітка працює у всій структурі “Удару” під його безпосереднім керівництвом. Тому цю схему можна сміливо називати як “сіткою УДАРу”, так і “сіткою Кличка»,- повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці політичний експерт та блогер Володимир Цибулько.


Полный текст материала с ФОТО и ВИДЕО читайте на нашем сайте.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте