Ляшка підтримав відомий аграрій Леонід Яковишин

16 октября 2020 г., 16:44:45   1427   0

Ляшка підтримав відомий аграрій Леонід Яковишин

Лідера Радикальної партії Олега Ляшка, який бере участь у довиборах в Верховну Раду на 208 окрузі Чернігівської області, підтримав відомий аграрій та меценат Леонід Яковишин.


Про це Олег Ляшко повідомив у Facebook, повідомляє Інформатор.


“Дякую, Леонід Григорович, за підтримку. Ваша віра в мене додає мені сил у боротьбі за наших селян, за нашу землю.


Леонід Яковишин – один із найвідоміших аграріїв України, багато років керує успішним фермерським господарством “Земля і воля”, платить найвищі пайові в країні – 18%, дбає про інфраструктуру сіл, де обробляють землю.



Йду до парламенту, щоб захищати таких, як він, чесних і працьовитих аграріїв, які створюють робочі місця, платять податки і годують Україну”, – написав Олег Ляшко у Facebook.


Леонід Яковишин – народний депутат України 12 скликання з березня 1990 до квітня 1994 р. Він був заступником голови Комісії Верховної Ради України з питань Чорнобильської катастрофи, член Комісії Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю, корупцією і хабарництвом . З квітня 1994 року – радник виконувача обов’язків Прем’єр-міністра України Ю.Звягільського. Липень 1994 р.— червень 1995 р. — радник Прем’єр-міністра України В.Масола. В 2016 р. видав книгу “З нестихаючим сердечним щемом” — статті, інтерв’ю, опубліковані в районних, обласних і центральних газетах за період з 1988-го по листопад 2016-го року. Продовжує регулярно публікуватися в газеті “Чернігівщина” та іншій місцевій періодиці.


Леонід Яковишин двічі визнавався кращим меценатом Черніговської області. Заснував у районі й наповнив коштами Благодійний фонд для надання допомоги тяжко хворим та іншим малозабезпеченим людям. Виступив спонсором видання книги Дмитра Головка “Співучі Піски”, роману Григорія Войтка “Безбатченки”, книг публіциста Бориса Кириченка, одним із спонсорів збірки “Не бував ти у наших краях” — про минуле й сучасність Бобровицького району.


Нагадаємо, що кандидат у депутати від партії Ляшка Свисталюк привітав українців з Днем шефа.

Полный текст материала с ФОТО и ВИДЕО читайте на нашем сайте.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте