Нацкорпус провів акцію проти того, щоб столичний ТРЦ Gulliver показував ЛГБТ-прапор на своєму рекламному екрані

08 октября 2020 г., 23:12:00   871   0

Нацкорпус провів акцію проти того, щоб столичний ТРЦ Gulliver показував ЛГБТ-прапор на своєму рекламному екрані

Активісти партії “Національний корпус” прийшли під ТРЦ Gulliver у Києві з вимогою прибрати прапор ЛГБТ-спільноти з мультимедійного рекламного екрану, який у торгівельному центрі розмістили в рамках місяця підтримки КиївПрайду. 

Про це повідомляє кореспондент ІНФОРМАТОРа.

У “Національному корпусі” виступили проти того, щоб столичний торгово-розважальний центр Gulliver показував вечорами на своєму будинку райдужний прапор на підтримку представників ЛГБТ-спільноти. 

Раніше стало відомо, що у Gulliver транслюватимуть райдужний прапор щодня з 5 по 11 жовтня з 18:30 до 22:00. Підсвічування з кольорами прапора і слоганом КиївПрайд 2020 «Бути різними добре разом» можна буде побачити кожні п’ять хвилин протягом 20 секунд з будь-якої точки в центрі міста і його найближчих районів.

“Якщо вони (ред. – представники ЛГБТ-спільноти) визнаються в свою хворобу, то нехай це роблять не на найбільшій будівлі Києва. Ні по Білорусі, ні за загиблими курсантам не було ніяких флешмобів на будівлі”, – йдеться в повідомленні “Нацкорпусу”.

 

Загалом у акції взяли участь близько трьох десятків людей. На стіні ТРЦ активісти транслювали фільм. До протестувальників вийшла арт-директор Gulliver’а та заявила, що це просто мультимедійний екран і ініціатива ТРЦ ні до чого не закликає.

  

На місці чергувало з десяток представників Національної поліції та поліції діалогу.

Активісти “Національного корпусу” закликали представників бізнесу частіше підтримувати ветеранів, військовослужбовців та згадувати загиблих.

  

Пізніше протестувальники запалили фаєри, після чого акція завершилася. За словами організаторів, сьогоднішня акція є попереджувальною.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте