Випускникам з окупованих територій продовжили терміни вступу до вишів

07 октября 2020 г., 15:58:00   879   0

Випускникам з окупованих територій продовжили терміни вступу до вишів

Цього року абітурієнти з тимчасово окупованих територій могли вступити до українських вишів без складання зовнішнього незалежного оцінювання. Відомо, що вже майже 1500 випускників пройшли на навчання до закладів вищої освіти.



Окрім того, абітурієнтам з ТОТ, які хочуть вступити на бюджет без ЗНО, продовжили термін прийому до вишів до 23 жовтня 2020 року, повідомив заступник міністра освіти і науки Андрій Вітренко в ефірі телеканалу "Дом".


За його словами, у 2020 році майже півтори тисячі дітей вступили до українських закладів вищої освіти. Зокрема, 388 осіб вступили з Криму і 1 080 осіб з окупованих територій Донецької і Луганської областей.


"Ми чекаємо на цих дітей. До 23 жовтня цього року продовжено прийом дітей з окупованих територій. Вони вступатимуть тільки на бюджетні місця, без зовнішнього незалежного оцінювання", – наголосив Вітренко.


До слова, уряд ухвалив рішення про те, що студенти із окупованих територій України можуть почати навчання в вищих закладах освіти без проходження тестування на COVID-19 та обов'язкової 14-денної самоізоляції.

Полный текст материала с ФОТО и ВИДЕО читайте на нашем сайте.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
01 июня 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте