Періодично приходить до тями і кричить “мамо”: що відомо про стан дівчини, яку збив п’яний поліцейський у Броварах

05 октября 2020 г., 23:24:00   780   0

Періодично приходить до тями і кричить “мамо”: що відомо про стан дівчини, яку збив п’яний поліцейський у Броварах

Очевидці кажуть, що машина рухалася на такій швидкості, що вирвала з коренем дерево, у яке врізалася. Періодично приходить до тями і кричить згадуючи маму.

Рідні дівчини, яка вижила у ДТП в Броварах розповіли про її стан. Вчора ввечері п’яний поліцейський збив на пішохідному переході в містечку Бровари під Києвом, двох жінок. Це мати і донька. Мама померла на місці. Винуватець ДТП виявився сином чиновниці міськради Діани Лудченко.

Яка до того ж і балотується в місцеві депутати. Журналістам “5 каналу” вдалося поспілкуватися з кандидаткою, а також зібрати усе, що відомо наразі. Вечір неділі. Центральна вулиця Броварів. Водій “Вольцвагена” збиває на пішохідному переході двох жінок, які саме переходили вулицю. Це мати і донька.

“Летів він напевно зі швидкістю кілометрів 200. Дочку трішки зачепило, а її зачепило вже конкретно і віднесло ну метрів 50 це точно. Два рази він її зачепив машиною.”, – каже очевидиця подій Наталія. 43-річна жінка померла на місці. 22-річна донька вижила. “От вони кажуть, ця дівчинка бігала і кричала “мама-мама”. Видно, шок у неї був больовий, бо приїхала швидка і сказали тримайте їй хребет, шию, голову. Видно там травми були, але вона від шоку. Словом, жах”, – каже місцева мешканка Світлана Бєлікова. Дівчина і зараз, на лікарняному ліжку, кличе маму. Допомогти їй намагалася і коли сталося ДТП, хоча сама була в дуже тяжкому стані, – говорить її тітка.

“Вона при тямі, але вона під снодійними препаратами. Тобто їй поки що капають і вона майже кімарить, ну час від часу приходить в себе і звичайно кричить, згадує маму”, – розповідає Любов Чамара, тітка постраждалої. Медики кажуть: стан дівчини досі стабільно тяжкий. Їй вже провели перші операції.

“Множинні переломи кісток тазу, черепно мозкова травма, струс головного мозку. Була обстежена. Вчора ввечері їй була виконана в ургентному порядку операція на кістках тазу”, – каже лікар постраждалої Ярослав Зраітель. Свідки пригадують: після наїзду водій навіть не зупинився, щоби надати допомогу. Більше того намагався втекти з місця ДТП. Однак побачивши це, його спробували наздогнали мотоциклісти.

У двохсот метрах від місця трагедії кермувальник урізався в каштан. Удар був такої сили, що дерево вирвало з корінням. Це і зупинило водія. Та вийшовши з машини, кажуть свідки, чоловік намагався втекти пішки. Поки його не затримали поліцейські. Затриманий працював дільничним Деснянського управління поліції. На трагедію одразу ж відреагувало його керівництво. “Поліцейського, який скоїв смертельну автопригоду, звільнено з органів внутрішніх справ. Його безпосереднього керівника після проведення службового розслідування буде знято з посади”, – каже керівництво.

Водночас у Державному бюро розслідувань стверджують – поліцейський був напідпитку. Як вдалося з’ясувати журналістам, водій — син працівниці Броварської міськради і кандидатки в депутати на місцевих виборах від партії чинного мера Діани Лудченко. Вона підтвердила, що це її син, але не захотіла коментувати, чи він був у стані алкогольного сп’яніння.

Затриманого звинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть людини. Йому загрожує позбавлення волі до 8 років. Тим часом 22-річна Марина бореться за своє здоров’я.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте