У Києві кишенькові злодії намагалися підкупити начальника поліції вокзалу

01 октября 2020 г., 23:29:00   1222   0

У Києві кишенькові злодії намагалися підкупити начальника поліції вокзалу

У Києві затримали групу кишенькових злодіїв, які намагалися дати хабар у 1,2 тис. доларів начальнику одного з відділів поліції Головного управління Нацполіції в Києві.

Про це у четвер, 1 жовтня, повідомляють у прес-службі Київської міської прокуратури і поліції Києва.

“Зловмисники діяли за погодженою схемою: поки одні відволікали потерпілих, інші “чистили” їхні кишені і сумки. З огляду на велику кількість пасажиропотоку, громадяни легко втрачали пильність і ставали жертвами злодіїв”, – повідомили в поліції. 

Відзначається, що деякі фігуранти неодноразово раніше затримувалися за кишенькові крадіжки, тому, щоб уникнути цього надалі, вони намагалися дати хабар у розмірі 30 000 гривень керівнику відділу поліції на залізничному вокзалі. Таку ж суму вони зобов’язалися надавати йому щотижня.

Поліцейський повідомив про пропозицію своєму керівництву, після чого спільно з прокуратурою злочин було задокументовано.

Після передачі хабаря (1,2 тис. доларів США) правоохоронці затримали всіх членів групи. Під час обшуків у скупників краденого було вилучено велику кількість мобільних телефонів, наручних годинників і СІМ-карт.

Зараз зазначеним особам повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі від 160 тис. гривень до 315 тис. гривень.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте