Верховний Суд вперше скасував рішення Вищого антикорупційного суду

30 сентября 2020 г., 22:02:00   737   0

Верховний Суд вперше скасував рішення Вищого антикорупційного суду

Верховний Суд закрив провадження Вищого антикорупційного суду у справі ексголови райдержадміністрації на Одещині через відсутність складу корупційного правопорушення.

Про це повідомила прес-служба Верховногоо Суду.

“30 вересня 2020 року колегія суддів Третьої судової палати ККС ВС уперше переглянула по суті кримінальне провадження після Апеляційної палати ВАКС. За результатами розгляду ККС ВС скасував судове рішення ВАКС і призначив новий апеляційний розгляд”, – йдеться у повідомленні. 

Суд задовольнив касаційну скаргу прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на ухвалу Апеляційної палати ВАКС від 11 лютого 2020 року, якою було скасовано вирок Київського районного суду міста Одеси від 18 березня 2019 року про визнання ексголови РДА винним у заволодінні грошовими коштами (ч.2 ст.191 КК України). Зазначається, що провадження у справі закрито у зв’язку з відсутністю в діях особи складу кримінального правопорушення (п.2 ч.1 ст.284 КПК).

11 лютого Київський райсуд Одеси встановив, що колишній голова РДА наприкінці 2016 року, зловживаючи своїм службовим становищем, заволодів понад 65 тис. гривень бюджетних коштів.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте