“Він схожий на Геббельса”: Байден порівняв Трампа з нацистським пропагандистом

27 сентября 2020 г., 22:20:00   1051   0

“Він схожий на Геббельса”: Байден порівняв Трампа з нацистським пропагандистом

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден порівняв свого суперника на виборах Дональда Трампа з німецьким нацистським пропагандистом Йозефом Геббельсом.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Politico. Коли Байдена запитали під час інтерв’ю телеканалу MSNBC, як він буде боротися з неодноразовими заявами Трампа про те, що він просуває соціалістичний порядок денний, колишній віцепрезидент не скупився на слова. “Трамп ніби як Геббельс”, – сказав Байден, посилаючись на ім’я натхненника пропагандистської машини нацистської Німеччини.

“Ви говорите неправду досить довго, повторюєте її, повторюєте, повторюєте, це стає загальновідомим серед виборців”, – сказав він. Далі Байден сказав, що президент використовував соціалізм як спосіб відволіктися від своєї боротьби з пандемією коронавірусу, порівнюючи Трампа з іншою авторитетною фігурою з минулого. “Я думаю, що люди дуже чітко бачать різницю між мною і Дональдом Трампом”, – сказав Байден.

“Трамп розганяє протести перед Білим домом, мирні, як ви знаєте, з військовими. Цей хлопець більше Кастро, ніж Черчілль”, – додав він. У заяві Республіканська єврейська коаліція закликала Байдена відмовитися від своєї заяви і вибачитися за “кричущий коментар”.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте