Кандидат в мери Дніпра від «Слуги народу» зберігає готівкою 4 мільйони

22 сентября 2020 г., 20:45:00   1295   0

Кандидат в мери Дніпра від «Слуги народу» зберігає готівкою 4 мільйони

Кандидат в мери Дніпра від партії «Слуга народу» Сергій Риженко разом зі співмешканкою Інгою Родниковою зберігають готівкою майже 4 мільйони гривень.

Про це вказано в електронній декларації Риженка, який наразі займає посаду головного лікаря Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова та є депутатом Дніпропетровської обласною ради від БПП «Солідарність».

Кандидат у мери Дніпра повідомив, що зберігає готівкою понад 43 тисячі доларів або майже 1,2 мільйона гривень. 

Інга Родникова, яку Риженко вказав як особу, яка спільно проживає, але не перебуває у шлюбі, має 87,7 тисяч доларів готівкових заощаджень. У гривнях це понад 2,4 мільйони.

Сумарно Риженко і Родникова зберігають готівкою 3,6 мільйони гривень.

Крім того, у декларації, яку Риженко подав 8 липня 2020 року, вказано, що пара має п’ять банківських рахунків, на яких зберігає понад 80 тисяч гривень.

 

Цікаво, що із доходів за період з 1 січня по 7 липня поточного року кандидат в мери Дніпра вказав лише 175 тисяч гривень зарплати від КП «Дніпропетровська обласна клінічна лікарня ім. І.І. Мечникова», 36 тисяч гривень зарплати від НТУ «Дніпровська політехніка» та 10 тисяч гривень допомоги на дитину, які отримала Інга Родникова.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте