На оскарження запобіжного заходу Колесникової в мінський суд прийшли посли країн ЄС, її залишили під вартою

21 сентября 2020 г., 20:44:00   1476   0

На оскарження запобіжного заходу Колесникової в мінський суд прийшли посли країн ЄС, її залишили під вартою

Мінський міський суд відхилив скаргу захисту Марії Колесникової про застосування до неї даного запобіжного заходу.

Як повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на TUT.BY, підтримати Марію Колесникову і її батька в Мінський міський суд, де розглядалася скарга, прийшло кілька десятків людей, зокрема посли країн ЄС: посол Франції, Австрії, Румунії, співробітники Представництва ЄС у Білорусі, посольства Великої Британії, Латвії.

Засідання було закритим, люди очікували рішення під дверима залу засідання і біля входу в суд понад три з половиною години. У результаті суд відхилив скаргу захисту, Колесникова залишається під вартою. У засіданні вона брала участь через відеозв’язок, і коли на оголошення рішення покликали дипломатів і всіх людей, які очікували під дверима, Колесникова помахала їм і показала фірмовий знак “Серце”.

Люди зустріли її оплесками, за що суддя спробувала всіх вигнати із залу. Але люди не пішли, і суддя зачитала рішення при них. Адвокати Людмила Козак та Олександр Пильченко оскаржуватимуть рішення суду. Скаргу захисників Іллі Салея також відхилили, він теж залишається під вартою. Раніше суд відхилив аналогічну скаргу захисту Максима Знака.

Знака утримують у СІЗО № 1 Мінська, Марія Колесникова увечері 11 вересня звідти була переведена в слідчий ізолятор у Жодіно.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте