Простим громадянам – ні, нардепам – так. "Слуги" з ОПЗЖ і Кравчуком повсідалися на стадіоні дивитися футбол

17 сентября 2020 г., 20:42:00   742   0

Простим громадянам – ні, нардепам – так. "Слуги

Попри карантинні обмеження і заборону відвідувати вболівальникам футбольні матчі у Києві народні депутати порушують правила і ходять на стадіон.

Фото з вівторкового матчу "Динамо" – АЗ Алкмаар кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів на "Олімпійському" опублікував журналіст Михайло Ткач.

У VIP-ложі сиділи нардеп від "Слуга народу", голова комітету з питань бюджету Юрій Арістов, "слуга", голова підкомітету з питань діяльності органів прокуратури Владлен Неклюдов, "слуга", голова комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький, депутати від ОПЗЖ Олексій Пузанов, Сергій Льовочкін, Григорій Суркіс, депутат з "Батьківщини" Андрій Кожем’якін.

"Карантин. Обмеження. Матчі без глядачів. Але якщо ти депутат від "Слуги народу", то можна у VIP ложу", – пише журналіст у Facebook

Під час карантинних заходів мають право на перебування на матчі лише члени офіційної делегації футбольного клубу (президент клубу, рада директорів), нагадує Ткач.

"Де можна почитати коли депутати "Слуги народу" стали членами офіційної делегації футбольного клубу братів Суркісів?

Це не рядові депутати президента Зеленського, а голови комітетів.

Така вона коаліція Слуги народу та ОПЗЖ. "Зробимо їх разом", – резюмує журналіст.

У квітні журналісти Bihus.Info повідомляли, що попри карантин у Києві продовжував працювати ресторан "Велюр", який належить нардепу від "Слуги народу" Миколі Тищенку.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте