“Слуга народу” Бужанський планує брати участь у виборах мера Дніпра, – ЦПК

13 сентября 2020 г., 10:55:00   912   0

“Слуга народу” Бужанський планує брати участь у виборах мера Дніпра, – ЦПК

За деякою інформацією, нардеп від “Слуги народу” Максим Бужанський планує брати участь у виборах мера Дніпра.

На це непрямо вказують білборди, які розвісили по місту.

Центр протидії корупції в Facebook у зв’язку з цим вирішив освіжити список ганебних вчинків “слуги народу”, передає Цензор.НЕТ.

“Так, Бужанський встиг: – Поставити під загрозу безвіз з Євросоюзом. “Виборці, в тому числі з Дніпра, відчули що таке поїздки в Європу без витрачання часу і нервів на візові центри. А от такі як Бужанський заради інтересів Коломойського, Авакова та Медведчука роблять все, щоб Євросоюз переглянув безвізовий режим. Вони чудово розуміють, що на відміну від пересічних громадян, зможуть і надалі безперешкодно їздити в країни ЄС.”, – зазначають у ЦПК.

– Вкотре вислужитись перед олігархом Коломойським.

“Бужанського вважають одним з членів “групи Коломойського”, тому недивно, що нардеп не тільки не голосував за “антиколомойський” закон, а й оскаржив його в Конституційному суді. Тобто Україна за логікою Бужанського мала повернути Приватбанк олігарху, який довів установу до ручки? Після того як платники податків влили понад 150 млрд грн для порятунку банку?” – запитує ЦПК.

– Допомогти зберегти Авакова в кріслі міністра. “Кілька місяців тому Бужанський, як і Зеленський, називав Авакова ефективним міністром. Свою думку про Авакова Бужанський не змінив і після жахливих історій за участю поліцейських в Кагарлику та інших куточках країни.

Цікаво, чи поділяють цю позицію виборці Бужанського. Було б добре якби його про це запитали”, – коментує ЦПК.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте