Деркач обіцяє показати “приголомшливі факти викриття” у відповідь на санкції США

11 сентября 2020 г., 20:12:00   969   0

Деркач обіцяє показати “приголомшливі факти викриття” у відповідь на санкції США

Народний депутат Верховної Ради Андрій Деркач, проти якого 10 вересня США ввели санкції, назвав це помстою і анонсував пресконференцію про нібито нові розслідування корупції в Америці. Про це в п’ятницю, 11 вересня, повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

“Помста представників демокорупції в особі Байдена, Кента і Квін.

Помста є невід’ємною частиною їх регулярної діяльності проти українських слідчих, журналістів і експертів, які розкривають все більше нових міжнародних корупційних схем. Це помста мені, як представнику команди слідчих”, – вважає Деркач. Він зазначив, що пресконференція відбудеться на початку наступного тижня, де він продемонструє “нові приголомшливі факти” про “викриття демокорупції”. За його словами, “цифри, документи і цікаві записи підтримують кожне слово, яке я озвучу”.

Також він зазначив, що ймовірно буде судитися з Міністерством фінансів США. “Така інформація з Міністерства фінансів США відкриває можливість відстоювати мої інтереси в правовому полі – в суді. Вважаю, що перемога в даному випадку стане логічною відповіддю представникам ”Демокорупції” у моїй боротьбі за захист національних інтересів України”, – наголосив Деркач.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте