У метро Києва з’явилися плакати заступниці директора про встановлення дефібриляторів. Торік вона назвала це «піаром на смерті»

09 сентября 2020 г., 21:19:00   1073   0

У метро Києва з’явилися плакати заступниці директора про встановлення дефібриляторів. Торік вона назвала це «піаром на смерті»

На станціях київського метро з’явилися плакати з портретами керівників метрополітену: начальника Віктора Брагінського, його заступниці Наталії Макогон та начальник структурного підрозділу «Служба руху» Сергія Ткачука.

Зокрема, на одному з плакатів фото Наталії Макогон супроводжує напис «Встановлено дефібрилятори на усіх станціях підземки», передає видання “Хмарочос”.

Директор Мотохелп Дмитро Буренін заявив, що встановлення дефібриляторів у київському метро – заслуга низки волонтерський організацій, у той час як керівництво метрополітену опиралося цьому. 

Коли нарешті на станціях встановили дефібрилятори, їх розмістили не на платформах, а в касах. За статистикою, кожна хвилина затримки застосування апарату, знижує ефективність на 10%, зауважує Буренін.

Торік, коли вчергове на одній зі станцій померла людина, волонтери звинуватили метрополітен у перешкоджанні ініціативі встановлення дефібриляторів. У відповідь на це Наталія Макогон заявила: «Бізнес є бізнес, але піар на чужій смерті мені гидкий».

Нардеп Юрій Левченко пише, що за інформацією його джерел у Київраді, Брагінський, Макогон і Ткачук балотуються в міську раду за списками партії Віталія Кличка УДАР. Також Брагінський і Макогон були присутні на з’їзді партії 26 серпня, під час презентації оновленого складу.

Світлина від Дмитра Буреніна.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте