Fleur de Miraval. Бред Пітт випустить рожеве шампанське. ФОТО

03 сентября 2020 г., 21:44:00   1528   0

Американський актор Бред Пітт випустить лімітовану колекцію шампанського розе, виготовлену в французькому замку Міраваль, який належить йому.


 Фото: People


У замку Міраваль, що належить Пітту і його колишній дружині Анджеліні Джолі, з 2012 року виготовляють рожеве вино. Однак Fleur de Miraval стане першим випущеним тут шампанським, пише People.


"Шампанське викликає у мене почуття свята, якості, престижу і розкоші. Але рожеве шампанське і досі залишається маловідомим. Спираючись на наш успіх з Miraval в Провансі, я хотів, щоб ми спробували створити бренд рожевого шампанського", – розповів Пітт.


Читайте також: Джоли призналась, почему рассталась с Питтом


Створення шампанського Fleur de Miraval зайняло п'ять років. У розробці взяли участь дві відомі французькі виноробні сім'ї - Перрен і Петерс.


"Результат вражаючий, і я дуже ним пишаюся", – додав Пітт, який разом з моделлю Ніколь Потуральскі відвідав Міраваль на минулих вихідних, де взяв участь в щорічному зборі врожаю і погодив останні деталі випуску першої партії шампанського, що складатиметься з 20 тис. пляшок.



Читайте також: "Молода копія Джолі". Бред Пітт був помічений у компанії німецької моделі. ФОТО


Рожеве шампанське Fleur de Miraval з'явиться на ринку з США 15 жовтня. Вартість пляшки Fleur de Miraval складе приблизно 390 доларів.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте