Івано-Франківськ, Тернопіль та Чернівці у червоній зоні – нове епідемічне зонування запроваджується з 7 вересня

03 сентября 2020 г., 21:13:00   806   0

Івано-Франківськ, Тернопіль та Чернівці у червоній зоні – нове епідемічне зонування запроваджується з 7 вересня

В Україні відновили зони карантину залежно від епідеміологічної ситуації в регіонах. Червону зону розширили через погіршення ситуації з коронавірусом.

Про це у Facebook повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

Він зазначив: “Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З 00 годин 00 хвилин 07 вересня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування”.

Так до червоної зони буде віднесено:

 Івано-Франківськ, Коломия, Калуш, Косівський та Тисменицький райони Івано-Франківської області;  Біляївка, Ізмаїл та Болградський район Одеської області;  Дубно та Костопільський район Рівненської області;  Тернопіль, Бережани та Чортків, Бережанський, Бучацький, Гусятинський, Монастирський, Теребовлянський, Тернопільський та Чортківський райони Тернопільської області;  Великобурлуцький район Харківської області;  Чернівці, Вижницький, Глибоцький, Заставнівський, Кіцманський, Новоселицький та Сторожинецький райони Чернівецької області.  Бобровицький район Чернігівської області.

Нове зонування почне діяти з 7 вересня.

У “червоній зоні” забороняється робота громадського транспорту, закриваються навчальні заклади, зокрема дошкільні та школи.

Дозволяється тільки висадка пасажирів із транспорту, який курсує транзитом, і з міжобласного транспорту. В “помаранчевої зоні” заборонена діяльність місць розміщення (хостелів, туристичних баз і т.д.), крім готелів; діяльність розважальних закладів, ресторанів у нічний час; планові госпіталізації в лікарнях; робота спортзалів, фітнес-центрів, закладів культури; прийом нових змін у дитячі табори. Масові заходи дозволено в кількості 1 людина на 20 квадратних метрів і за участі не більше 100 осіб.

В “жовтій зоні” не можна відвідувати установи соціального захисту, в яких перебувають особи похилого віку, крім тих, які надають послуги кризового втручання.

У “зеленій зоні” діють такі обмеження: перебування в громадських будівлях – лише в масках або респіраторах; проведення масових заходів із розрахунку не більше 1 людини на 5 квадратних метрів; кінотеатри можуть працювати заповненими на 50%, перевезення пасажирів у громадському транспорті здійснюється тільки на сидячих місцях.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте