Що обіцяє голова Галина Третьякова громадським діячам за фейкові виступи проти профспілок або як замовні громадські ради працюють на корупційні схеми?

31 августа 2020 г., 18:02:00   1314   0

Що обіцяє голова Галина Третьякова громадським діячам за фейкові виступи проти профспілок або як замовні громадські ради працюють на корупційні схеми?

Сила народу – велика сила. Але щоб не стати жертвою недобросовісної політики, важливо не плутати народну силу, з так званою “карманною” народною силою, яку наші політики так люблять використовувати у політичних іграх для лобізму своїх інтересів та маніпуляцій з громадською думкою.  Хто погоджується стати панським музикою – то вже інше питання, етичного характеру, але нажаль таких людей вистачає.

Полюбляє замовляти “музик” на свої “свята” Голова Комітету Соціальної політики Галина Третьякова. Основний склад її оркестру: громадські ради при держ структурах, поодинокі завзяті громадські діячі, екс-громадські діячі, молоді керівники фейкових профспілок.

І здавалось би, що тут такого – громадська організація висловлює свою думку та підтримує свого політика, але це і є підтримка корупції, коли громадська організація на замовлення чи по недалекоглядності підтримує величезну корупційну схему в обличчі “свого політика”.

26 серпня відбувся круглий стіл з представниками громадських рад на тему «Захист прав громадян та держави на майно, що було передано у відання Федерації професійних спілок України». Круглий стіл громадських організацій - звична справа. Але цей - занадто підозрілий, щоб не привернути журналістську увагу.

Враховуючи, що частина учасників заходу супроводжують Голову Комітету з питань соцполітики України Галину Третьякову протягом усього її протистояння з профспілками, а інша частина “громадськості” – представники громадських рад при органах державної влади, громадською таку ініціативу назвати складно. Тема дійства та й стиль схожі на чергову спробу Галини Третьякової протягнути закон проти профспілок, останнім пунктом якого є якраз відчуження профспілкового майна.

Фейкова громадськість інформує:

Занепокоєна громадськість ніби з власної ініціативи вимагає провести аудит і накласти мораторій на відчуження державного майна, що перебуває у віданні Федерації професійних спілок.

Аналізуючи інформацію сказану учасниками заходу на предмет достовірності, виявляється, що заяви учасників круглого столу абсолютно субєктивна інформація, місцями сказане взагалі не відповідає дійсності. Спікери невміло зсилаються законодавчі акти, які багато років тому втратилии силу та видають їх за правду.

І не приймаючи жодної сторони, напрошується питання, як все таки Народна Правда та публічна громадська думка може оперувати брехливими фактами.

Без запрошення, на захід прорвалися представники ФПУ. Їхні коментарі на противагу учасникам круглого столу досить цікаво послухати для розуміння ситуації.

Відео з події за посиланням:

Основний меседж круглого столу – ФПУ не ефективно управляє профспілковими оздоровницями, і взагалі вони негідники.  Хоча якщо розібратись, держава теж ніколи не була ефективним управляючим майновим фондом. А якщо подивитися на 14 оздоровниць, які Фонд Держ майна відібрав у Федерації профспілок, вигляд в них відверто кажучи хворобливий. А якщо без гумору – то у більшості випадків це руїни колишніх санаторіїв. Чому їх не продають? Звісно не тому, що немає купців, вони вже давно є, просто чекають коли ціна впаде до мінімуму. Обєкти скуплять за копійки. Відповідно держава отримає мінімум від вартості об’єкту, але держава у цій класичній схемі – не головне.

Чи розуміють “громадські діячі” за що реально вони борються і що насправді станеться з майном перейди воно до рук держави зусиллями Третьякової – питання.

Але ж громадська діяльність – як жага до музики. Так хочеться грати. Третьякова замовляє – чому б не відчути себе учасником круглого столу державного значення. А потім буде потім.

Підсумок

Усі спікери сказали те що мали сказати, “громадські діячі” виговорились, концерт закінчився.  Потім думки та слова учасників запакували у офіційну резолюцію, яку відправлять Президентові, нардепам та інші структури та пропонуватимуть користуватися нею як інформаційною запискою. Чим насправді виявляється така інформаційна записка – дезінформацією. Які шанси, що нею скористаються і інофрмація піде гуляти по держ структурам? Звісно не всі держ службовці безголові, але шанси є і досить великі.

А щоб остаточно підтвердити справжню ціль подібного круглого залишається лише почекати коли сам замовник махатиме цією резолюцією як Незалежною Думкою Громади для маніпуляції у законодавчих процесах.

Тож наступний виступ – За пані Головою.

Що пообіцяла Галина Третьякова учасникам такого заходу - ну хто ж зна. Хоча до цього часу  “небайдужим” громадським активістам та горепрофспілковим лідерам зі свити Третьякової було достатньо можливісті публічного виступу на Комітеті та фото з пані Головою у кулуарах Урядового кварталу. А майно та гроші – діло олігархів та державних діячів.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте