У “Слузі народу” розраховують на перемогу у 3 великих містах, ще за 3 “будуть боротися”

31 августа 2020 г., 18:20:00   1263   0

У “Слузі народу” розраховують на перемогу у 3 великих містах, ще за 3 “будуть боротися”

«Слуга Народу» на з’їзді 31 серпня оголосила своїх кандидатів на місцеві вибори, які відбудуться 25 жовтня. У Рівному, Чернівцях і Кривому Розі «слуги» розраховують на перемогу, а в Миколаєві, Херсоні й Ужгороді будуть за неї боротися. 

Про це “Громадському” розповіли джерела в партії. У Рівному кандидатом від «слуг» буде Віталій Коваль.

За посаду мера Чернівців від «Слуги Народу» боротиметься Віталій Другановський, а у Кривому Розі — Дмитро Шевчик. На місцеві вибори в Миколаєві, Херсоні та Ужгороді «слуги» висунули Тетяну Домбровську, Юрія Кирилова й Віталія Щадія.

Що відомо про цих кандидатів?

39-річний Віталій Коваль, який претендує на посаду мера Рівного, з вересня 2019 року очолює Рівненську облдержадміністрацію.

До цього був підприємцем, займався оптовою торгівлею фруктами, овочами, зерном тощо. Кандидат від «слуг» на парламентських виборах 2019-го агітував за тодішнього очільника ОДА Олександра Данильчука, який був членом облради від Блоку Петра Порошенка. Данильчука й Коваля пов’язують дружні стосунки, розповідав сам Данильчук. Конкуренцію Ковалю на місцевих виборах складе інший колишній очільник Рівненської ОДА Олексій Муляренко, передає «Суспільне». 46-річний Віталій Другановський — не новачок для «слуг».

Він уже два роки очолює чернівецьку обласну організацію «Слуги Народу». А у 2018-му він особисто познайомився із Зеленським у Туреччині на фестивалі, пише місцеве видання «Час». Там також вказується, що Другановський допоміг провести членів «Слуги Народу» на парламентських виборах 2019-го в мажоритарних округах. У рідному для Зеленського Кривому Розі кандидатом від «Слуги Народу» став 33-річний Дмитро Шевчик — гендиректор «Центрального гірничо-збагачувального комбінату», і депутат Дніпропетровської облради від «Опозиційного блоку».

За даними джерел BBC News Україна, конкуренцію Шевчику на виборах може скласти нинішній мер Кривого Рогу Юрій Вілкул — один із лідерів «Опоблоку».


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте