Маріупольський "Дід Мороз", що намагався вбити охоронця меткомбінату, підірвався на гранаті

31 августа 2020 г., 16:51:00   1238   0

Маріупольський "Дід Мороз

Кілером, який 17 серпня 2020 року намагався вбити співробітника охорони металургійного комбінату ММК ім. Ілліча в Маріуполі Донецької області, виявився його колега, з яким у потерпілого склалися неприязні стосунки. Про це повідомляє поінформоване джерело Dетектив-Info.

Йдеться про гучну історію, яка сколихнула місто тиждень тому. Тоді правоохоронці звернулися до громадськості по допомогу у спробах встановити особу підозрюваного, який стріляв у співробітника охорони комбінату.

За словами співрозмовника Dетектив-Info, близько обіда 17 серпня цей чоловік почепив собі штучну бороду та шапку "Діда Мороза", після чого з’явився біля входу до одного з КПП металургійного підприємства. Тут "Дід Мороз" вихопив зброю, намагаючись поцілити в 57-річного охоронця Вадима Горустовича, однак пістолет дав осічку.

Горустович натиснув тривожну кнопку, намагався наздогнати та голіруч скрутити нападника, але марно. Останньому вдалося перезарядити зброю, після чого він здійснив п’ять пострілів у бік охоронця. Одна з куль пробила навиліт дерев’яні двері та потрапила Горустовичу в живіт, інші чотири - не завдали суттєвої шкоди потерпілому.

(Поранений Вадим Горустович та фото з місця скоєння замаху на нього)

З вогнепальним пораненням черевної полості та правої сідниці його було госпіталізовано до лікарні. Сам чоловік тоді пояснив, що кілер-"Дід Мороз" був середньої статури та зростом близько 185 см. Окремі принади його карнавального костюму на кшталт окулярів, шапки новорічного персонажа та рукавиць правоохоронці відшукали неподалік місця замаху. Подальші першочергові заходи з розшуку підозрюваного по "гарячих слідах", результату не дали, однак на четвертий день правоохоронцям посміхнулася доля.

Тоді до поліції звернулась одна з мешканок Кальміуського району Маріуполя, яка повідомила: її 58-річний співмешканець Валерій Левковський підірвався на гранаті у власній домівці. Коли до розкуроченої кімнати, в якій трапився цей інцидент, прибули силовики, то виявили труп чоловіка та понад дві сотні патронів. Виявилося, що Левковський, який раніше брав участь у бойових діях на території Афганістану, активно цікавився зброєю та боєприпасами. Більше того - він працював в одній охоронній компанії разом із Горустовичем, але між чоловіка склалися напружені та неприязні стосунки.

(Вадим Левковський)

Відомо, що у день замаху на опонента Левковський не з’явився на роботі, але на машині попрямував до КПП комбінату ім.Ілліча, одягнувши штани та кофту аналогічні тим, що були в нападника на Горустовича. Зваживши на ці нюанси, в поліції дійшли висновку, що саме Левковський був "Дідом Морозом", який намагався вбити іншого охоронця. Остаточні висновки для підтвердження або спростування цієї гіпотези надасть серія призначених експертиз.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте