У Кропивницькій виправній колонії засуджений помер внаслідок опіків

21 августа 2020 г., 23:54:00   1185   0

У Кропивницькій виправній колонії засуджений помер внаслідок опіків

У Кропивницькій виправній колонії № 6 внаслідок отриманих опіків на виробництві помер засуджений.

Про це повідомляє пресслужба Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

“Встановлено, що 12 серпня 2020 року о 18:35 до медичної частини філії ДУ “ЦОЗ ДКВС України в Кіровоградській області” звернувся засуджений Д., який відряджений в другу зміну на виробництво паливних брикетів. Він поскаржився на опіки лівого та правого передпліччя рук і лівої та правої гомілок ніг. Зі слів засудженого, травму він отримав з власної необережності”, – йдеться в повідомленні. 

Працівниками ДУ “Кропивницька виправна колонія (№ 6)” за зверненням працівників медичної частини №6 Філії ДУ “Центр охорони здоров’я ДКВС України” в Кіровоградській області того ж дня приблизно о 19:00 годині здійснено виклик швидкої медичної допомоги за телефоном “103”.

За рішенням диспетчера та чергового старшого лікаря зміни КНП “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області Кіровоградської обласної ради” постраждалому відмовлено у виїзді карети швидкої медичної допомоги та наданні невідкладної екстреної допомоги.

Про подію було негайно повідомлено чергову частину Кропивницького відділу поліції ГУ НП України в Кіровоградській області та Кіровоградську місцеву прокуратуру.

За вказаним фактом Кропивницьким відділом поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області 12 серпня внесені відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за частиною 1 статті 271 КК України (Порушення вимог законодавства про охорону праці).

Засудженого було доставлено до КНП “Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради” власним транспортом співробітників виправної колонії.

14 серпня в КНП “Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради” проведено необхідне оперативне лікування хворого, який надалі перебував в палаті інтенсивної терапії опікового відділення у тяжкому стані.

“За повідомленням медичної частини філії ДУ “ЦОЗ ДКВС України в Кіровоградській області”, внаслідок отриманих опіків засуджений 21 серпня 2020 року близько 4 ранку помер в КНП “Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради”, – додали в пресслужбі омбудсмена.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте