Airbnb заборонила проводити вечірки в орендованому житлі

21 августа 2020 г., 20:20:00   1089   0

Airbnb заборонила проводити вечірки в орендованому житлі

Сервіс для оренди житла Airbnb змінив правила у зв’язку з пандемію COVID-19. Відтепер на одному об’єкті не можуть проживати більше ніж 16 осіб, а винаймачам житла заборонили проводити вечірки.

Про нові правила популярного сервісу повідомляє CNN.

Причиною зміни умов в Airbnb назвали проблему незареєстрованих винаймачів, яка погіршилася на тлі пандемії COVID-19 і ризиків для громадського здоров’я. У разі, якщо власники житла чи орендарі порушуватимуть нові правила, компанія загрожує відключенням від своїх сервісів і навіть судовими позовами.

Як переконує компанія, особливих змін користувачі сервісу не відчують, адже і до загальної заборони дозвіл на проведення вечірок поширювався на 27% об’єктів.

На початку пандемії COVID-19 сервіс з оренди житла Airbnb планував надати 250 мільйонів доларів компенсації власникам квартир, які втратили гроші через скасування бронювань на тлі пандемії коронавірусу.

Пізніше, через падіння ринку оренди житла внаслідок коронавірусної пандемії, Airbnb довелося скоротити 25% свого персоналу, звільнивши майже дві тисячі людей.

Під час епідемії сервіс Airbnb запустив покращений протокол з прибирання приміщень через коронавірус.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте