В Італії 20-річний велогонщик впав з мосту під час перегонів

16 августа 2020 г., 21:30:00   1418   0

В Італії 20-річний велогонщик впав з мосту під час перегонів

На одноденній гонці «Джиро ді Ломбардія» (Італія) 20-річний бельгійський велогонщик Ремко Евенепул не впорався з керуванням і впав з мосту. Він живий, але отримав численні травми.

Про це повідомляє Громадське.

 

Інцидент стався на 50-кілометровій ділянці перед фінішем перегонів на спуску Муро-ді-Сормано. Бельгієць, який виступає за команду Deceuninck-QuickStep, не впорався з керуванням, вдарився о загородження мосту, перелетів через кермо та впав в ущелину. Як повідомляє команда постраждалого, на допомогу спортсмену прийшли медики, його доставили у лікарню міста Комо.

У спортсмена діагностували перелам таза та забій правої легені. Сьогодні, 16 серпня, Евенепула мають відправити до Бельгії для подальшого лікування. Велоспорт є небезпечним видом спорту, падіння гонщиків не є чимось рідкісним.

Найчастіше вони травмуються внаслідок так званих завалів, тобто масових падінь, або під час зіткнень з транспортом супроводу — мотоциклами або машинами. Також спортсмени падають під час різких спусків, як і сталося з Ремко Евенепулом.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте