Водочный барон Евгений Черняк встал на защиту Лукашенко и закрыл рот украинцам

12 августа 2020 г., 21:04:00   1496   0

Водочный барон Евгений Черняк встал на защиту Лукашенко и закрыл рот украинцам

Запорожский бизнесмен решил поучить уму разуму украинский Фейсбук, и рассказать, что в Беларуси все прекрасно, но все это не по доброте душевной…

Такое мнение выразил известный украинский журналист Дмитрий Гнап на своей странице в Фейсбук. Он раскритиковал публикацию владельца ТМ «Хортица», в которой последний прославлял Беларусь и попросил украинцев не давать советы стране, где и так все прекрасно.

«Виробник поганенької горілки Черняк повчає український Фейсбук. Мовляв, українцям варто стулити пельки і не підтримувати протести в Білорусі. Бо у лукашенківській Білорусі все ж так прекрасно: чудові дороги, працьовитий народ і стабільна економіка.

Тільки, чомусь, пише про це Черняк не з Білорусі. А з околиць Маямі-Біч. І ще при цьому роздає поради українцям: мовляв, наведіть спочатку лад у власній країні, а потім, коментуйте події в Білорусі.

А от з цим погоджуюсь. Бо, якби українці по-справжньому навели лад в країні, то такий ділок як Черняк, у кращому разі торгував би пахлавою на пляжі у Бердянську. А не гнав мільйонами літрів пальону горілку під дахом банди Януковича. Щоб тепер із сонячної Флориди роздавати поради як досягти успіху», — написал журналист.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте