Світлана Тихановська після візиту до ЦВК поїхала в невідомому напрямку, з нею немає зв’язку, – штаб

10 августа 2020 г., 22:46:00   1373   0

Світлана Тихановська після візиту до ЦВК поїхала в невідомому напрямку, з нею немає зв’язку, – штаб

Після виборів в Білорусі і нічних протестів кандидат в президенти Білорусі Світлана Тихановська поїхала в невідомому напрямку, і у об’єднаного штабу немає з нею зв’язку. Про це повідомляє Радыё Свабода.

До цього в білоруських Telegram-каналах почала з’являтися інформація про те, що Тіхановську нібито утримують в ЦВК. Людей закликали не піддаватися на провокації – за даними NEXTA, біля ЦВК «повна бойова готовність» — силовики готуються затримувати учасників протестів.

Прессекретарка Тихановської Ганна Красуліна повідомила Радыё Свабода, що кандидатка перебувала в ЦВК близько трьох годин разом з адвокатом — там з нею нібито спілкувалися представники держорганів.

Вони були в різних кабінетах, тому адвокат не знає, про що говорили з кандидаткою в президенти.

Після цього, за словами Красуліної, Тихановська вийшла з ЦВК, заявивши, що «ухвалиларішення», і поїхала в невідомому напрямку.

Про яке рішення йдеться, вона не знає. Також прессекретарка не знає, чи подала кандидатка скаргу на результати виборів. Раніше в об’єднаному штабі заявили, що Світлана Тихановська не братиме участі в масових протестах.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте