Ми помилились, коли одразу не сказали про переїзд Зеленського на держдачу, – радник Єрмака

04 августа 2020 г., 22:17:00   1414   0

Ми помилились, коли одразу не сказали про переїзд Зеленського на держдачу, – радник Єрмака

Радник з антикризових комунікацій голови Офісу президента Андрія Єрмака Михайло Подоляк вважає, що в ОП зробили неправильно, коли повідомили про переїзд президента Зеленського на держдачу тільки після виходу журналістського розслідування.

Про це він заявив в інтерв’ю Радіо Свобода. «Є ситуативні кризи.

Наприклад, переїзд на державну дачу, пов’язаний з окремими нюансами режиму безпеки президента. Це – теж криза, тому що ми помилились: наприклад, не сказали до того, як переїхали, а сказали після, і сказали не зовсім правильно», – вважає Подоляк. На його думку, з подібних інформаційних криз може виникнути «не зовсім хороша комунікаційна доктрина», коли «держава або слабка, або окремі представники цієї держави слабкі і не можуть правильно та вчасно сказати щось, а держава починає боятися відповідати вчасно на якісь подразники».

Тож вирішенням подібних криз Подоляк і займається як радник голови Офісу президента. «Якщо суспільство ставить питання, на ці питання треба відповідати і не боятись це робити. І робити це превентивно, коли ще не розрослись оціночні судження, усталені в цьому суспільстві.

Так ось моє завдання – зробити так, щоб швидкість реакції була потрібною, а крім швидкості реакції, щоб ми не боялись відповідати. Тобто, якщо є непросте питання, ми маємо на нього відповісти. Ось і все. Після цього пішла далі уже інша стратегія: стратегія діалогового плану», – зазначив Подоляк. Нагадаємо, на початку липня «Схеми» встановили, що президент України Зеленський користується державною дачею на території резиденції «Конча-Заспа» Державного управління справами біля Києва, а саме – «будинком №29».

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
20 мая 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте