Радник глави ОП Подоляк розповів, як готує темники для “слуг народу” перед прямими ефірами

04 августа 2020 г., 17:25:00   1410   0

Антикризовий консультант голови Офісу Президента Михайло Подоляк розповів, як готує нардепів “Слуги народу” до прямих ефірів.

Про це він заявив в інтерв’ю “Радіо Свобода”.

Подоляк назвав підготовку нардепів монобільшості до прямих ефірів на телебаченні “модерацією”. “Це не функція начальника, який сидить і каже “йди зроби”.

Модерація – значить самому отримати все звідусіль, всю інформацію – негативну, позитивну – потім цю інформацію продумати, напрацювати тези – “темники” їх люблять називати. Ні, насправді це тези, які в короткій формі викладають”, – пояснив Подоляк. За його словами, він пише 3-4 тези в телефоні і надсилає нардепам.

“Я взагалі прихильник психологічної роботи. Я хочу, щоб людина прийшла – і я хочу з нею розмовляти на певну тему. На тему, яка мені потрібна в ефірі або в порядку денному інформаційному.

Вона приходить і каже – і я бачу, в чому в неї є проблема, що розуміє, чого не розуміє. І тоді я намагаюся підказати. Якщо ти бачиш, що людина не потягне обговорення про енергетику, про конфлікт двох олігархів з державою – як ти її пошлеш? Щоб що? Щоб вона про собак сказала: продавайте собак і платіть за електроенергію або, там, за що там платити треба?” – додав Подоляк.

На запитання, кого він готує, радник голови Офісу Президента відповів: “Усіх”, але відмовився називати конкретних людей, яких консультує. Водночас Подоляк наголосив, що не готує “слуг” до місцевих виборів. Щодо нардепа Миколи Тищенка Подоляк сказав: “Він же у нас не був спікером, який має коментувати глобальні теми”. Те, що Тищенко – кум Єрмака, за словами Подоляка, його як консультанта не стосується: “Тут не можна попросити”.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте