У Google продовжили віддалений режим роботи для своїх співробітників до літа 2021 року

27 июля 2020 г., 23:52:00   724   0

У Google продовжили віддалений режим роботи для своїх співробітників до літа 2021 року

Співробітники американської Google, що входить в холдинг Alphabet Inc. (SPB: GOOG), не повернуться в офіс щонайменше до липня 2021 року, Як пише “Інтерфакс-Україна”, проповідомляє The Wall Street Journal з посиланням на обізнані джерела. Міра торкнеться майже всіх з 200 тисяч постійних співробітників компанії.

Раніше Google планувала їх повернення на робочі місця в січні 2021 року. За інформацією газети, головний виконавчий директор Alphabet Сундар Пічаї прийняв це рішення на минулому тижні після обговорень з групою топ-менеджерів. “Я сподіваюся, що це дасть вам гнучкість, необхідну для досягнення рівноваги між роботою і турботою про себе і близьких в найближчі 12 місяців”, – написав він співробітникам.

Продовження терміну віддаленої роботи торкнеться співробітників більшості великих офісів Google, включаючи штаб-квартиру в Маунтін-В’ю в Каліфорнії, відзначає WSJ. Компанія частково відновила роботу офісів, в країнах, які виявилися менш порушені пандемією, включаючи Австралію, Грецію і Таїланд.

Технологічні компанії з Кремнієвої долини були серед перших, хто перевів своїх співробітників на дистанційну роботу в березні на тлі спалаху коронавируса.

Google стала першою компанією, формалізувати дистанційний формат роботи на такий тривалий період. Microsoft Corp. (SPB: MSFT) раніше повідомила, що її офіс у Нью-Йорку може відкритися вже цієї осені. Засновник Facebook Марк Цукерберг, в свою чергу, очікує, що половина його співробітників в найближче десятиліття перейде на дистанційну роботу.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте