Третій загиблий під Зайцевим воїн – сержант 35 ОБМП Ярослав Журавель

22 июля 2020 г., 21:41:00   909   0

Третій загиблий під Зайцевим воїн – сержант 35 ОБМП Ярослав Журавель

Українським сержантом, який загинув під Зайцевим у Донецькій області, виявився Ярослав Журавель. Він був командиром відділення розвідувального взводу 35-ї окремої бригади морської піхоти.

Про це повідомив “Радіо Свобода” голова Верхньодніпровської райради Артем Кравченко.

За його словами, церемонія прощання з бійцем запланована на 23 липня. Розпочнеться вона о 11:00 на площі біля сільської ради. Поховають загиблого в його рідному селі Андріївка Дніпропетровської області. 

Журавель був уродженцем Верхньодніпровського району Дніпропетровської області.

Сержантові було 40 років. Вдома на нього чекали дружина і двоє дочок.

Як повідомлялося, 13 липня російські найманці обстріляли групу українських військових, які здійснювали евакуацію тіла бійця ЗСУ в районі смт Зайцеве. Внаслідок ворожого вогню військовий медик загинув, один військовослужбовець зазнав поранень, ще один – бойове травмування.

Тіла загиблих і поранений військовослужбовець залишилися на місці обстрілу. Було розпочато переговори з СММ ОБСЄ про їхню евакуацію. 15 липня тіло військовослужбовця, який загинув 13 липня біля Зайцевого, було повернуто з тимчасово окупованої території.

Прокуратура Донецької області почала досудове розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством, представниками не передбачених законом збройних формувань РФ.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте