У НАБУ оприлюднили нову частину плівок Вовка

22 июля 2020 г., 15:27:00   1692   0

У НАБУ оприлюднили нову частину плівок Вовка

Нову частину аудіозаписів щодо перешкоджання голови Окружного адмінсуду столиці Павла Вовка проведенню конкурсу на посаду чільника Державної судової адміністрації оприлюднили в НАБУ. В оприлюднених аудіозаписах чути фрагменти розмов фігурантів справи.

Зокрема чільника ОАСК Павла Вовка, голови ДСА Зеновія Холоднюка та інших фігурантів справи. Тодішній голова Холоднюк не зміг подати свою кандидатуру, бо не відповідав вимогам. І, аби зберегти посаду, діяв спільно з головою адмінсуду Вовком. Останній погодився допомогти, натомість хотів призначити так званих "своїх людей" до складу Вищої кваліфікаційної комісії суддів України за квотою ДСА.

У оприлюднених записах розмов чути, як Павло Вовк вів розмови із Зеновієм Холоднюком та іншими фігурантами справи. За інформацією НАБУ, 12 особам, зокрема й Вовку та Холоднюку вже вручено підозри, їх викликають на допит. За версією слідства, підозрювані мали на меті захоплення державної влади шляхом встановлення контролю над Вищою кваліфікаційною комісією суддів України, Вищою радою правосуддя, створення штучних перешкод у їхній роботі, а також втручалися в діяльність державних діячів.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
01 июня 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте